Training

 

Training

 

Ieder jaar biedt onze vereniging tennistrainingen aan voor beginners, gevorderden, en wedstrijdspelers. De trainingen worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers (www.tstk.nl). Je moet lid zijn van TV De Schutskamp om aan de trainingen deel te kunnen nemen. Tijdens de trainingen leert de beginner de basisslagen, tennistelling, spelregels, en uitleg van het enkel- en dubbelspel. Bij de gevorderde en wedstrijdspeler worden de basisslagen verbeterd en nieuwe slagen aangeleerd, zoals topspin en slice. Hoe meer techniek je hebt, des te leuker deze sport is. Dus ons advies is neem regelmatig tennisles om de technieken wat bij te schaven! Onthoudt echter dat van de training alleen niet wordt geleerd. Men moet veel oefenen.

 

Daarnaast biedt de tennisles je de mogelijkheid in contact te komen met andere trainende clubleden en kun je ook met hen buiten de tennislessen om oefenen. In onze nieuwsbrief of met een mailing verschijnen mededelingen over de mogelijkheid om je in te schrijven voor de training.

 

Zowel in de winter als in de zomer kun je deelnemen aan  tennislessen.

In februari/maart dien je je voor de zomerperiode op te geven, in augustus/september kan dit voor de winterperiode. Er kan gekozen worden uit verschillende lespakketten, welke variëren in het aantal lessen en in groepsgrootte. De kosten van de training zijn afhankelijk van het gekozen lespakket. Voor meer informatie kijk je hiernaast onder het kopje trainingsaanbod.

Heb je toch nog vragen over de tennistrainingen dan kun je altijd terecht bij de tennisschool.

 


 

Contact

 

Vragen over de training kun je stellen via: training@schutskamp.nl

 


 

Trainingsaanbod

 

Senioren en Junioren

 

Kijk voor prijzen en aanbod op de site van Tennisschool Tom Kreemers

 

prijzen en aanbod tennistraining >

 


 

Nu online aanmelden voor 
de tennistraining

 

Schrijf je in voor de tennistraining >